Seuraava peruskurssi alkaa näillä näkymin tammikuussa 2019. Tarkka aloituspäivä varmistuu myöhemmin.

YLEISTÄ ASIAA PERUSKURSSISTA

Kurssi kestää n. 2 kuukautta, ja harjoituksia on kahdesti viikossa. Lopuksi on mahdollista suorittaa ensimmäinen tasokoe. Koe on vapaaehtoinen, eikä sen suorittamatta jättäminen vaikuta harrastuksen jatkamiseen.

Ei haittaa, vaikkei ihan jokaisiin treeneihin kurssin aikana ehtisikään. Asioita tullaan kertaamaan moneen otteeseen.

Varusteiksi riittävät verkkarit, t-paita sekä sisäliikuntakengät.
HUOM! Ulkokäyttöön tarkoitettuja lenkkareita ei voi käyttää, koska niiden kova pohja rikkoo painimaton pinnan, ja lisäksi niistä saattaa jäädä jälkiä lattiaan.

Alaikäraja on 16 vuotta, yläikärajaa ei ole.

Kurssille tulijoilta ei vaadita erityistä peruskuntoa tai aiempaa kokemusta kamppailulajeista.

Seuraan ei hyväksytä henkilöä, jolla tiedetään olevan tilillään väkivaltarikoksia. Jos tällaisia asioita tulee ilmi myöhemmin, johtaa se seurasta erottamiseen.

Harrastajia ei ole vakuutettu seuran puolesta, vaan jokaisen tulee itse huolehtia omasta vapaa-ajan vakuutuksestaan. Vakuutus ei kuitenkaan ole vaatimuksena harjoittelussa, eli harrastaja päättää itse, hankkiiko sellaisen vai ei.

PERUSKURSSIN JÄLKEEN

Ainoa pakollinen varustehankinta kurssin jälkeen on alasuojat (joita myös kansankielellä munakupeiksi kutsutaan).

Normaaleissa treeneissä voit kurssin jälkeenkin harjoitella verkkareissa ja t-paidassa, mutta ns. virallisissa yhteyksissä kuten leireillä ja tasokokeissa (poislukien ensimmäinen tasokoe) edellytetään asianmukaista varustusta, johon kuuluvat virallinen lajipaita sekä mustat treenihousut.